Caterina Alorda

Actriu de teatre i televisió. Ha desenvolupat la seva carrera teatral en diferents companyies i en produccions del Teatre Principal de Palma i el Teatre Nacional de Catalunya. Ha rebut el premi a la interpretació femenina de l'ATAPIB el 2012 i el 2015. Ha protagonitzat també sèries per a IB3 com ‘Laberint de Passions’, ‘L'anell’, ‘Mossèn Capellà’ o ‘Mai neva a Ciutat’.

Joan Miquel Artigues

Joan Miquel Artigues ha protagonitzat diverses séries a IB3 televisió, com ‘Mossèn Capellà’, ‘L'Anell’ o ‘Treufoc’. També ha estat present a projectes de ficció com 'Laberint de Passions', 'El Secreto de Puente Viejo' i algunes col·laboracions cinematogràfiques. En l'àmbit escènic ha destacat la seva vessant com a creador amb la peça de teatre físic REMOR, guardonada amb un Total Theatre Award el 2012.

Maria Bauçà

Actriu i cantant, els seus darrers treballs teatrals han estat El Balcó, Un matrimoni de Boston amb Rafel Duran, Cabaret Íntim de Corcada Teatre, Hamlet Party per el Cicle Jardí desolat, El sopar amb Joan Carles Bellviure i Amadeus amb Roberto Romei. Ha treballat com a actriu protagonista a les series ‘L’Anell’, ‘Hotel Bellavista’ i ‘Mai Neva a Ciutat’ per a IB3.

Santi Celaya

Format com a actor en el Col·legi de Teatre de Barcelona i en el Teatro de Cámara de Madrid, ha participat en diferents sèries de televisió i obres teatrals. Paral·lelament ha treballat com a tècnic, regidor i productor en nombrosos teatres d'Espanya: Calderón, Bellas Artes, La Latina, Teatre Nacional de Catalunya, Pentación, Iguana Teatre...

Catalina Florit

Catalina Florit ha treballat en teatre amb els directors Pep Tosar, Andrés Lima, Carlota Subirós, Jaime Pujol, o Toni Gomila, entre uns altres. Ha participat també a ‘Barcelona ciutat Neutral’ i ‘Sudoku’ de tv3, així com en diversos curtmetratges. Té, juntament amb Jaume Madaula, la companyia teatral AFLEL i compagina la seva faceta d'actriu amb la dramatúrgia.

Xavier Frau

En Xavier Frau va néixer a Palma el 1983. És llicenciat en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona, i Filologia catalana a la Universitat de Barcelona. Ha treballat tant en teatre com en televisió entre Palma i Barcelona, i combina aquesta feina amb la seva segona passió: la llengua. 

Rodo Gener

Actor, doblador i presentador, ha participat en més d'una trentena de muntatges teatrals amb directors com Pitus Fernandez, Pep Tosar, Rafel Duran o Luca Bonadei. Ha actuat a llargmetratges com ‘Deshielo’ o ‘Como todas las mañanas’ , i en sèries com ‘Ventdelplà’, ‘Llàgrima de Sang’, ‘La Riera’ o ‘Vallterra’. Ha rebut el premi Escènica al Millor Actor els anys 2009, 2010 i 2011.

Toni Gomila

S’inicia al teatre a l’etapa escolar i tras participar en muntatges amb les principals companyies mallorquines, funda la seva primera companyia ‘Aranyes teatre’ el 1991 i, set anys després, l’actual Produccions de Ferro. Participa habitualment a sèries de ficció i programes de la televisió autonòmica IB3 i també a TV3. El seu primer text estrenat, ‘Acorar’, va rebre un gran reconeixement de crítica i públic.

Lluqui Herrero

Llicenciada en Art Dramàtic a Barcelona, ha participat en diferents muntatges teatrals, amb obres clàssiques i d'autor. Ha dirigit en els escenaris títols com ‘La maledicció’, ‘Projecte Riera’ o ‘Gabriela’ i en televisió ha protagonitzat, entre unes altres, les sèries ‘Llàgrima de sang’ i ‘Migjorn’. Compagina la seva carrera com a actriu amb la docència teatral.

Maria Rosselló

Actriu, cantant, i directora teatral, ha treballat en companyies com Estudi Zero Teatre, Teatre Principal de Palma, Teatre de Barra, i Jardí Desolat Microteatre. Té experiència en doblatge i presentació d’actes formals. És educadora corporal de la Pedagogia Cos i Moviment i treballa dins l’àmbit del teatre educatiu i contacontes.

Miquel Àngel Torrens

Miquel Àngel Torrens és actor i llicenciat en Història de l’Art. Ha actuat en companyies teatrals com Produccions de ferro, Teatredequè o Iguana Teatre, amb els directors Rafel Duran, JR Cerdà, Cristophe Lidon o Pere Fullana. En el camp audiovisual, ha actuat en sèries de ficció autonómica d’IB3 ('Vallterra', 'Laberint de passions', 'L’Anell') i ha posat veu a nombrosos documentals.